Wiw.jpeg

While I Wonder

TIME: 19:00
STAGE: BLUE ROOM
VIEW PROGRAM

While I Wonder er et band fra Aalborg, der spiller folk/pop med en rocksjæl gemt i sig og et hint af jazz.  While I Wonder vil gerne være et opløftende og lindrende lydlandskab, som man kan have med sig på sin forunderlige rejse gennem livet.

Bandet debuterede d. 18. marts 2016 til Way Up North Festival – en nordjysk talentfestival. For nylig har de blandt andet spillet koncert på Lille VEGA i København, hvor de varmede op for den store britiske artist Lucy Spraggan. De har også supportet The Attic Sleepers på Musikkens Hus Aalborg.

While I Wonder udgav deres første EP ”Soothe” d. 23. oktober 2016, med blandt andet opmærksomhed fra P3 KarriereKanonen, som anbefaler bandets sange, og fra NORDJYSKE Stiftstidende, som gav albummet 4 stjerner og kaldte det for en ”Lille solstråle mellem skyer”.

I foråret 2017 udgav While I Wonder 3 live-sessions som tilsammen har fået over 30.000 plays.

Sangskriver i While I Wonder, Morten Møllgaard, deltog i 2017 i det nordjyske sangskriverudviklingsforløb LYDKANTEN, hvor også hele bandet deltog på workshops og afslutningsvis spillede en række koncerter (Det Musiske Hus, Vendsyssel Teater og Skråen). Til albumdebutten var bandet en trio, men lydbilledet har udvidet sig til nu at være en kvintet på det nye album.

Morten Møllgaard: vokal + akustisk guitar
Mads Schou Ebbesen: piano
Mads Houe Sørensen: kontrabas
Benjamin Kronborg Pedersen: trommer + percussion
Mads Kirkegaard Kristensen: saxofon + trompet